Over ons

Wij zijn Martijn en Marita, en we hebben elkaar ontmoet op een bergwandelvakantie in de Dolomieten. Onze passie voor bergen delen we dus al met elkaar, maar op Bergwandelroutes.nl willen we die ook met andere bergwandelaars delen! Het viel ons op dat op veel routewebsites mooie foto’s ontbreken, terwijl die juist zo’n goed beeld geven van een wandeling. Daarom zijn we deze website gestart, met wandelroutes in verschillende landen en met diverse moeilijkheidsgraden, compleet met routebeschrijving én foto’s. Dus houd je van bergwandelen en ben je op zoek naar een leuke wandeling? Dan weet je voortaan waar je inspiratie op moet doen!

Heb je zelf nog leuke routes gewandeld en wil je die delen? Heel gaaf! Dat kan via deze link. Hier vul je eenvoudig alle gegevens in. Vervolgens zullen we de route beoordelen en toevoegen aan de website.

Groetjes,
Martijn & Marita

Samenwerken

Bergwandelroutes is een platform (opgericht in 2018) waarop bergwandelaars hun mooiste wandelingen kunnen delen. Daarnaast geven wij op het blog tips over bergwandelen, huttentochten en reizen in de bergen. Om onze doelgroep relevante content te kunnen bieden, staan we open voor een samenwerking met bedrijven, toerismebureaus en reisorganisaties.

Samenwerken met Bergwandelroutes kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld:
– Gesponsorde blog
– Persreis
– Recensie van relevante producten
– Winactie
– Campagne op maat

Bergwandelroutes heeft maandelijks gemiddeld zo’n 20.000 bezoekers. Wij versturen een nieuwsbrief naar meer dan 2.200 abonnees en daarnaast is Bergwandelroutes actief op social media: je vindt ons op Facebook (6.300 volgers), Instagram (1.400 volgers) en Pinterest (700 volgers).

Heb je interesse in een samenwerking en denk je dat jouw organisatie of product goed aansluit bij onze doelgroep? Neem dan contact met ons op via info@bergwandelroutes.nl of via onderstaand contactformulier.

Ps. Wij werken niet mee aan linkbuilding en onze externe gesponsorde links zijn ‘nofollow’.

Contact

Wil je samenwerken, heb je ideeën voor een leuke blog of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem contact op via info@bergwandelroutes.nl of vul onderstaand formulier in.

Joosse Media

Bergwandelroutes is een uitgave van Joosse Media, ingeschreven bij de KvK onder nummer 63029162.

Postadres:
Bergwandelroutes
Marinus Postlaan 50
8264 DR Kampen

Kijk ook eens op onze andere websites:
Frankrijk Puur
Plantleven.nl
Photographe.nl
MustReads.nl
Bookfish.nl
Fransefilms.nl
Weekopvakantie.nl

Scroll naar boven
Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier verzamelen we onze favoriete bergwandelroutes en handige tips voor het wandelen in een bergachtige omgeving. Een handig startpunt is deze overzichtskaart met alle wandelroutes. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Regelmatig nieuwe bergwandeltips in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook over bergwandelen in Frankrijk.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien