Over Bergwandelroutes.nl

door Martijn

Wij zijn Martijn en Marita, en we hebben elkaar ontmoet op een bergwandelvakantie in de Dolomieten. Onze passie voor bergen delen we dus al met elkaar, maar op Bergwandelroutes.nl willen we die ook met andere bergwandelaars delen! Het viel ons op dat op veel routewebsites mooie foto’s ontbreken, terwijl die juist zo’n goed beeld geven van een wandeling. Daarom zijn we deze website gestart, met wandelroutes in verschillende landen en met diverse moeilijkheidsgraden, compleet met routebeschrijving én foto’s. Dus houd je van bergwandelen en ben je op zoek naar een leuke wandeling? Dan weet je voortaan waar je inspiratie op moet doen!

Heb je zelf nog leuke routes gewandeld en wil je die delen? Heel gaaf! Dat kan via deze link. Hier vul je eenvoudig alle gegevens in. Vervolgens zullen we de route beoordelen en toevoegen aan de website.

Groetjes,
Martijn & Marita

Samenwerken

Bergwandelroutes is een platform (opgericht in 2018) waarop bergwandelaars hun mooiste wandelingen kunnen delen. Daarnaast geven wij op het blog tips over bergwandelen, huttentochten en reizen in de bergen. Om onze doelgroep relevante content te kunnen bieden, staan we open voor een samenwerking met bedrijven, toerismebureaus en reisorganisaties.

Samenwerken met Bergwandelroutes kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld:
– Persreis
– Recensie van relevante producten
– Winactie
– Campagne op maat

Bergwandelroutes wordt maandelijks bezocht door 4.250 bezoekers. Daarnaast is Bergwandelroutes ook actief op social media: je vindt ons op Facebook (6.200 volgers), Pinterest (200 volgers) en sinds kort op Instagram (450 volgers).

Heb je interesse in een samenwerking en denk je dat jouw organisatie of product goed aansluit bij onze doelgroep? Neem dan contact met ons op via info@bergwandelroutes.nl of via onderstaand contactformulier.

Contact

Wil je samenwerken, heb je ideeën voor een leuke blog of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem contact op via info@bergwandelroutes.nl of vul onderstaand formulier in.

Martijn Joosse Media

Bergwandelroutes is een uitgave van Martijn Joosse Media, ingeschreven bij de KvK onder nummer 63029162.

Postadres:
Bergwandelroutes
Brahmslaan 13
2324 AC Leiden

Kijk ook eens op onze andere websites:
Frankrijk Puur
MustReads.nl
ChristelijkeRomans.nl
Fransefilms.nl
Weekopvakantie.nl

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Accepteren Lees meer

Gratis tips en nieuwe wandelroutes

Schrijf je in voor de nieuwsbrief