Nederland

Aantal uur


Bergwandelen in Nederland, het kan! Een doorgewinterde alpenbewoner zal zich flink achter de oren krabben, maar met een beetje fantasie loop je ook in Nederland over bergkammen, langs kabbelende beekjes en uitgestrekte alpenweiden. Op verschillende plekken in Nederland is namelijk hoogteverschil te vinden en we zijn er maar wat trots op. Dat zie je wel aan de namen: er zijn tientallen bergen en dalen te vinden in ons kikkerlandje. Dus wil je oefenen met bergwandelen in Nederland, kies dan uit deze wandelingen met hoogtemeters en beleef het berggevoel ook dichtbij huis.

Scroll naar boven
Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier verzamelen we onze favoriete bergwandelroutes en handige tips voor het wandelen in een bergachtige omgeving. Een handig startpunt is deze overzichtskaart met alle wandelroutes. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Regelmatig nieuwe bergwandeltips in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook over bergwandelen in Frankrijk.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien