Nieuw: Bergwandelroutes.nl

Hou je van hiken in de bergen? Dan kun je vanaf nu terecht op de website Bergwandelroutes.nl. Hier vind je wandelroutes in allerlei landen en bergstreken compleet met een beschrijving en foto’s.

Op Bergwandelroutes.nl zoek je eenvoudig naar wandelroutes in jouw favoriete vakantieland. Je kunt de wandelingen filteren op type, moeilijkheid en diverse andere kenmerken. Zo kun je hier bijvoorbeeld ook terecht voor wandelingen die speciaal geschikt zijn voor kinderen, ontdek je uitdagende huttentochten en zijn er beschrijvingen van wandelingen te vinden met stukken via ferrata (klettersteig).

Bergwandelaars kunnen op Bergwandelroutes.nl ook zelf hun favoriete wandelroutes toevoegen. Heb je zelf een mooie wandeling in de bergen gelopen en wil je de route delen met andere wandelfans? Wacht dan niet en laat ook anderen profiteren van jouw mooiste wandelroutes in de bergen.

Deze website is een initiatief van Martijn Joosse, bergliefhebber en eigenaar van het reisblog Frankrijk Puur.

Onze tips voor de bergen

Met deze tips haal je het meeste uit je bergvakantie. Waar ben je naar op zoek?
 
- Vakantiehuisjes in de natuur
- Campings
- Natuurcampings
- Georganiseerde bergsportreizen
- Hotels of b&b's

Wandelbenodigdheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier verzamelen we onze favoriete bergwandelroutes en handige tips voor het wandelen in een bergachtige omgeving. Een handig startpunt is deze overzichtskaart met alle wandelroutes. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Regelmatig nieuwe bergwandeltips in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook over bergwandelen in Frankrijk.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien