Corsica

Aantal uur


Corsica wordt ook wel het Île de Beauté genoemd, en niet voor niets. De landschappen op dit Franse eiland in de Middellandse Zee zijn van een onmiskenbare schoonheid. Je vindt hier een aantal van de mooiste berggebieden van Frankrijk. Een wandeling naar de top van de Monte Cinto, de hoogste berg van Corsica, is een pittige onderneming, maar er zijn ook voldoende korte wandelroutes. De GR20 wandelen is weer hele andere koek, deze wandelroute van tweehonderd kilometer doorkruist het eiland van noord naar zuid. Alle informatie voor je wandelvakantie op Corsica begint vind je hier, van de mooiste bergwandelingen tot een geschikte camping, wandelkaart, wandelgids en een kaart van alle bergen en wandelgebieden.

Scroll naar boven
Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier verzamelen we onze favoriete bergwandelroutes en handige tips voor het wandelen in een bergachtige omgeving. Een handig startpunt is deze overzichtskaart met alle wandelroutes. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Regelmatig nieuwe bergwandeltips in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook over bergwandelen in Frankrijk.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien