Centraal Massief

Aantal uur


In het Centraal Massief kun je op veel plekken een mooie wandeling in de bergen maken, zowel in de zomer als de winter. Tot het Centraal Massief worden onder andere de Ardèche en Auvergne gerekend en je kunt er bergwandelen in de omgeving van steden als Clermond-Ferrand en Saint-Étienne. Ontdek de mooiste bergwandelingen in het Centraal Massief, of je nu op zoek bent naar een uitdagende dagtocht naar vulkanen of een korte en makkelijke wandeling rond een meer. Je bergwandelvakantie begint natuurlijk met het vinden van de mooiste bergwandelingen en een goede wandelroute, maar daarnaast vind je hier ook de meest geschikte camping voor je wandelvakantie, de juiste wandelkaart, een kaart van alle bergen en wandelgebieden en plekken waar je kunt wandelen en met de hond.

Scroll naar boven
Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier verzamelen we onze favoriete bergwandelroutes en handige tips voor het wandelen in een bergachtige omgeving. Een handig startpunt is deze overzichtskaart met alle wandelroutes. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Regelmatig nieuwe bergwandeltips in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook over bergwandelen in Frankrijk.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien