Vogezen

Aantal uur


De Vogezen zijn een gebergte in Noord-Frankrijk, grenzend aan de Elzas. In de bergen van de Vogezen kun zowel in de zomer als de winter mooie wandelingen maken. Bekende toppen in de Vogezen zijn de Grand Ballon, Hohneck en Le Markstein. De mooiste bergwandelingen in de Vogezen maak je in de omgeving van de Route des Crêtes, waar je kunt wandelen met uitzicht op de alpentoppen. Je vakantie begint natuurlijk met het vinden van de mooiste bergwandelingen, of je nu op zoek bent naar een prachtige dagtocht, een korte wandeling of een makkelijke wandelroute met kinderen. Daarnaast vind je hier ook de meest geschikte camping voor je wandelvakantie, de juiste wandelkaart, een kaart van alle bergen en wandelgebieden en plekken waar je kunt wandelen met de hond.

Scroll naar boven
Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier verzamelen we onze favoriete bergwandelroutes en handige tips voor het wandelen in een bergachtige omgeving. Een handig startpunt is deze overzichtskaart met alle wandelroutes. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Regelmatig nieuwe bergwandeltips in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook over bergwandelen in Frankrijk.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien