Wallis

Aantal uur


In Wallis kun je op veel plekken een mooie wandeling in de bergen maken, zowel in de zomer als de winter. Bekende bergen in de Walliser Alpen zijn de Matterhorn bij Zermatt, de Jungfrau, Durfourspitze en de Monte Rosa, de hoogste berg van Zwitserland. Populaire gebieden om te bergwandelen zijn de omgeving van de Bettmeralp met de Aletschgletsjer, de Val d’Hérens, Col de la Forclaz en Val Ferret. Ontdek de mooiste bergwandelingen in Wallis, of je nu op zoek bent naar een uitdagende huttentocht met overnachting in een berghut, een prachtige dagtocht naar een gletsjer, een korte wandeling rond een meer of een wandelroute in een mooi bergdal. Je vakantie begint natuurlijk met het vinden van de mooiste bergwandelingen, maar daarnaast vind je hier ook de meest geschikte camping voor je wandelvakantie, de juiste wandelkaart, een kaart van alle bergen en wandelgebieden en plekken waar je kunt wandelen met de hond.

Scroll naar boven
Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier verzamelen we onze favoriete bergwandelroutes en handige tips voor het wandelen in een bergachtige omgeving. Een handig startpunt is deze overzichtskaart met alle wandelroutes. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Regelmatig nieuwe bergwandeltips in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook over bergwandelen in Frankrijk.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien