Normandië

Aantal uur


Als je aan Normandië denkt, denk je waarschijnlijk niet direct aan bergen. Toch kun je in dit gebied wandelen met flink wat hoogteverschil. Verwacht bij namen als de Alpes Mancelles en Suisse normande geen hooggebergte, maar bereid je toch voor op wandelingen via rotsachtige, bergachtige routes. Op Bergwandelroutes vind je de mooiste wandelroutes met de bijbehorende wandelkaart of wandelgids, voor een onbezorgde wandelvakantie.

Scroll naar boven
Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier verzamelen we onze favoriete bergwandelroutes en handige tips voor het wandelen in een bergachtige omgeving. Een handig startpunt is deze overzichtskaart met alle wandelroutes. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Regelmatig nieuwe bergwandeltips in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook over bergwandelen in Frankrijk.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien