Paulien van der Werf

Als kind kwam ik al graag in de bergen, al was het alleen al voor de Apfelstrudel waar ik boven op getrakteerd werd. Sinds 2019 woon ik als fulltime nomade in de mooiste (berg)gebieden in Europa, waar ik zoveel mogelijk uren op de wandelpaden doorbreng. Ik ga vrijwel nooit zonder notitieboekje en camera op pad omdat ik mijn wandelavonturen zo goed mogelijk vast wil leggen.

Scroll naar boven
Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier verzamelen we onze favoriete bergwandelroutes en handige tips voor het wandelen in een bergachtige omgeving. Een handig startpunt is deze overzichtskaart met alle wandelroutes. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Regelmatig nieuwe bergwandeltips in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook over bergwandelen in Frankrijk.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien